1-op-1 coaching gesprek

Wat ga je leren?
Maak een feestje met je hond.
Ontspannen wandelen aan de riem.
Niet bijten in benen of in huisraad.
Moeilijkheid training opbouwen.
Samen spelen met je hond, focus op jou!

Heb jij vragen over een van mijn trainingen en wil je mij persoonlijk spreken?
Dat kan, meld je aan en vul hieronder jouw gegevens in.
Ik spreek je een half uur persoonlijk via video bellen.
In dat half uur geef ik je trainingstips en jij kunt al jouw vragen stellen.
De kosten zijn € 30,-.
Vul onderstaand formulier in, dan gaan we een afspraak plannen.
Als je juist nu die tijd investeert in jouw jonge hond, dan heb je daar het hele leven profijt van.

Vul je gegevens in, dan maken we binnenkort een afspraak.

Wat vinden mensen van het 1-op-1 coaching gesprek?

Elene met Bowie:
Ingrid heeft ons geholpen tijdens een 1 op 1 coaching gesprek. Wij konden ons verhaal en probleem met onze pup kwijt en zij heeft ons de juiste tools gegeven om hier mee aan de slag te gaan. Dit doet ze op een hele prettige manier! Nu we weken verder zijn zien wij dat het veel en veel beter gaat en werpt het z’n vruchten af. Ingrid bedankt! Mocht je tegen een probleem aanlopen, dan raad ik het aan om een 1 op 1 coaching gesprek met Ingrid te plannen. Je ziet toch vaak dat de trainers op de hondenschool kennis hebben van alle rassen honden, maar dit soms niet genoeg is voor de Border Collie. Ingrid heeft deze kennis en ervaring wel en richt zich echt op de Border Collie. Erg prettig.

Carolien te Wierik met Rosie:
"Wij hebben met Ingrid een 1 op 1 coaching gesprek gehad en dat was erg fijn. We hebben heel veel tips gehad om onze border pup een goede start te geven. We waren over sommige dingen onzeker. Ingrid heeft ons daar goed bij geholpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze pup zal opgroeien tot een hele leuke hond. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen en daar heeft Ingrid zeker aan bijgedragen."

Nancy Nijs met Sky:
"Ik heb veel gehad aan ons 1-op-1 coaching gesprek. Je geeft goede tips over wat je kan doen als uw hond en jijzelf stress ervaart tijdens het wandelen. Nu weet ik wat ik moet doen als mijn hond trekt aan de lijn, uitvalt naar andere honden en mensen. Ook heb ik goede tips gekregen over welke activiteiten ik samen met mijn hond kan doen waardoor hij rustiger wordt en beter luistert. Bedankt voor de leerzame tips. Ik ga zeker in de toekomst nog gesprekken met u doen."

Jolanda met Sheba:
"Het 1-op-1 coaching gespek met Ingrid was zeer welkom. Ik voelde met best onzeker met onze nieuwe bordercollie pup Sheba.  En dat ondanks dat wij altijd honden hebben gehad. Maar tussen alle tips van Ingrid door besefte ik dat ik het nog lang niet zo slecht deed. Dus met de tips van Ingrid erbij, voel ik me nu echt zeker en dat draag ik ook over op de pup. Merkte het direct toen ik ging oefenen met Sheba.
Ingrid bedankt."

Tijdens mijn 1-op-1 coaching gesprek heb je vast ontdekt, hoe prettig het is dat er iemand met jou mee denkt.

Meld je aan voor mijn 10-wekelijkse online training.
Ik ga je 10 weken lang, een half uur per week, persoonlijk helpen met adviezen en tips. Er is tijd voor al jouw vragen. Ik ga je leren, hoe je ongewenst gedrag kan ombuigen naar gedrag wat je graag ziet.

> Je krijgt een betere band met je hond.
> Je krijgt veel meer inzicht in het gedrag van jouw hond.
> Je leert hoe je probleemgedrag oplost, of beter nog hoe je het voorkomt.
> Je leert je hond beter te begrijpen, omdat jij als je baas je kennis vergroot.