10-wekelijkse online training

Zou jij onderstaande ook graag willen?

๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een goede begeleiding voor jouw puppy of puber.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een Border Collie die niet overal in bijt.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een Border Collie waarmee je ontspannen kunt wandelen.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een Border Collie die altijd komt als je hem roept, zelfs met afleiding!
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een nog betere band met jouw Border Collie.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ Een geestelijk tevreden Border Collie,ย die rustig is op momenten dat jij dat wilt en actief is op momenten dat jou dat uitkomt.

Toch zijn er nog mensen die twijfelen.
Die nog geen geld durven te investeren in een training die wel werkt.

Uitstellen is geen optie!
Van effe afwachten krijg je geen gehoorzame BorderCollie.

Kom nu in actie en meld je aan!๐Ÿ’ช๐Ÿป

Mijn 10-wekelijkse training is duurder dan de lessen die je bij een hondenschool krijgt.
Dat komt omdat mijn lessen privรฉ zijn.๐Ÿพ๐Ÿ•
Speciaal voor jouw Border Collie en speciaal voor jouw vragen.๐Ÿ‘Œ

We hebben elke week een half uur lang contact via video bellen(Zoom).
Ik geef je een opbouwend trainingsprogramma.
Daardoor gaat het je nu wel lukken jouw hond te leren luisteren.

Als je juist nu die tijd investeert in jouw jonge hond, dan heb je daar jarenlang profijt van.

Het gaat een feestje worden!
In die 10 weken ga je jouw hond leren, dat jij het leukste baasje bent.
Jouw hond gaat zich op jou focussen. Jullie band gaat nog beter worden!
Je gaat genieten van ontspannen wandelingen met jouw hond.
Ik ga je uitleggen, hoe je jouw hond kunt leren, altijd te komen als je je hond roept, ook al is er afleiding.
En nog veel meer….

Elke week een leuke training, een nieuwe opdracht, een leuk spelletje.

10 wekelijkse online training.

Wil jij ook een betere band met jouw Border Collie? Heb je een probleem waar je nog geen oplossing voor weet? Dan is een 10-wekelijkse online training iets voor jou.

Wat vinden mensen van de 10-Wekelijkse Training?

Paula met Guus, Jip en Fem.
Ik volg intussen enkele weken de 10-wekelijkse training van Ingrid Meijer. Zelf heb ik nog niet zo lang mijn derde Border Collie pup, maar ik heb al jaren border collies en het is toch heel fijn om Ingridโ€™s persoonlijke feedback van haar te krijgen, met haar goede raskennis. De training van Ingrid is goed toepasbaar voor alledrie mijn honden, niet alleen voor mijn pup. Er wordt gebruik gemaakt van overzichtelijke powerpoint presentaties en je krijgt na elke training een opdracht mee, die de volgende les doorgesproken wordt. Ik ben blij dat ik voor deze training gekozen heb, de band met mijn honden werd al gauw nog sterker. Het stimuleert het beste uit je honden te halen (en uit jezelf).

Alessio met Dafou.
Als je opzoek bent naar een hondenschool of hondentrainer dan is er genoeg aanbod. Meerdere sites en trainers te vinden ook in de buurt. 
Als je het baasje word van een Border Collie weet je dat je een hond hebt die een net iets andere aanpak nodig heeft dan de traditionele โ€˜puppy cursusโ€™. Zo kwam ik terecht op de site van 'Ingrid on the road againโ€™. 

Tot nu toe ervaar ik de 10-weekse cursus als ontzettend positief. De duidelijke structuur geeft richting in de training. Daarnaast is er genoeg ruimte voor wat de praktijk aanbied en waar je persoonlijk tegen aanloopt. Ik voel me ook nooit opgedrongen dat ik iets niet kan zeggen of dat we in tijdnood zitten. 

De balans tussen structuur en spontaniteit is erg goed. Wat zou er nog verbeterd kunnen worden vanuit mijn perspectief? Op dit moment denk ik dat er niet iets concreets is wat ik graag anders had gewild. 
Voornamelijk omdat ik niet gebonden zit aan een vaste plek is het fijn dat alles online is. Ik kijk er naar uit om verder te gaan met de training en het is fijn te weten dat er altijd iemand is in de toekomst die Dafoe en mij goed kennen mocht ik ergens tegenaan lopen! 

Liesbeth en Peter met hun 2 zoons met Skipper.

Wij ervaren de coaching als prettig. Het is fijn om onze onzekerheden te delen en een oefening te krijgen gericht op onze eigen situatie met Skipper. Het is fijn dat je meegaat in ons opvoedingsproces.

Stan en Marion met Lio.

Ik vind je lessen fijn en kijk steeds uit naar de avond van de les.
Waar ik veel aan heb is je begeleiding op vlak van probleem gedrag te voorkomen en te verhelpen. Je doet hier al het nodige voor en dit loont duidelijk.
Zelf vind ik het belangrijk dat mijn hond geen probleemgedrag heeft of gaat ontwikkelen.
Je doet dit hartstikke goed, Ingrid! En het is fijn!